Om os

Jørgen

Manden bag Pejsemontering Fyn, Jørgen Rasmussen, er uddannet tømrer og har i mere end 20 år arbejdet kontinuerligt med montering af pejse og brændeovne. Han har derfor både evnerne og erfaringen til at løse selv de mere udfordrende opgaver.

Jørgen er meget ærekær i forhold til at aflevere et godt håndværk og en god service for at få flere tilfredse kunder og bevare et godt omdømme.

Inden du vælger din biopejs, brændeovn eller pejseindsats hjælper Jørgen Rasmussen gerne med sin store viden og erfaring, så vi sammen finder den løsning, som du har behov for.

Er du i gang med renovering eller nybygning, så kontakt Pejsemontering Fyn allerede i dag for inspiration og uforpligtende tilbud.

Butik

For at give en endnu bedre service har Pejsemontering Fyn åbnet showroom og butik på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov. Her kan du se et bredt udvalg af brændeovne, pejse og biopejse. Vi har også brugskunst til dit hjem eller til gave.

Lisbeth

I butikken og på kontoret vil du oftest møde Lisbeth  Rasmussen.

Lisbeth er gift med Jørgen og har været med på pejse- og brændeovnsrejsen, som sekretær. Lisbeth har desuden været primus motor i forhold til salg af biopejse.

Lisbeth har tidligere arbejdet som sygeplejerske, personaleleder og projektleder i tekniske projekter. Desuden er hun uddannet coach. Derfor er hun mere rådgiver end sælger – vi tror det er det, du har brug for.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.