Flensted mobiler

NYHEDER

NIELS BOHR

PUSLETROLD

STARRY NIGHT

Christian Flensted startede i 1953 med at designe, klippe og montere mobiler. Mobilerne er i dag mere aktuelle end nogensinde før. Designet er klassisk og det giver ro i en ellers travl hverdag at se de rolige bevægelser, når uroerne drejer stille rundt.

Historien bag mobilerne

I forbindelse med datterens barnedåb lavede Christian Flensted uroen med tre storke på to som en sjov, finurlig og personlig gave. Det blev starten til firmaet Flensted Mobiler. Mobilen med storkene er stadig i produktion, hvilket siger noget om det klassiske design.

Siden 1982 har sønnen Ole Flensted drevet virksomheden sammen med sin kone Aase. 

Mobilerne bliver samlet af  dygtige hjemmearbejdere, der bor rundt omkring på smukke Fyn. Det tager tid, tålmodighed og dedikation at lave en mobile. Hver eneste mobile er med omhu samlet og balanceret af dygtige hænder. Klar til at hænge op. Flensted mobiler er ikke kun designet i Danmark, de er også håndlavede i Danmark. Hvilket passer godt i tidens trend om bæredygtighed.

Pustetrold

Der er et omfattende repetoire af mobiler, som passer til både børneværelset, stuen og kontoret. Nogle er til højtiderne andre er helårs.

Vores mest solgte er Pustetrolden. Det er den, fordi det er en sød barselsgave. Hvis barnet græder skal man blot puste til troldens hjerte, så stopper barnet med at græde.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.