Biopejs

LOFTHÆNGT BIOPEJS

VÆGHÆNGT BIOPEJS

INDBYGNING

DECOFLAME

COCOON

Engang bestemte skorstenen, hvor pejsen skulle stå

I dag er det fantasien, der sætter grænser.

Med en biopejs får du en fleksibel løsning, fordi der ikke kræves skorsten eller andet aftræk. Du har derfor mulighed for at placere den der, hvor du ønsker. Det gør det muligt at få hyggen ved levende flammer i for eksempel en lejlighed. Du kan også tage den med, hvis du flytter.

Biopejsen brænder på bioethanol. Forbrændingen er så ren, at der ikke kræves skorsten. Du undgår dermed at have skorstensfejer, når du vælger biopejs. Det kræver dog også, at biopejse er konstrueret rigtigt – kontakt os for at høre nærmere.

Biopejse fås både til at stå på gulvet, hænge på væggen eller i loftet eller til indbygning i en væg eller eksisterende pejs.
Indbygningspejsene laves på mål, så de passer perfekt til dit projekt.

Du kan se vores udvalg i butikken eller købe direkte i vores webshop dinpejs.dk.

Hvad er bioethanol?

Bioethanol er et sprit produkt fremstillet ved at fermentere sukkerstoffer eller stivelsesafgrøder for eksempel majs, korn og sukkerør. Ved afbrænding af bioetnanol afgives CO2, fordampet vand og varme.

Kuldioxiden optages af planterne via fotosyntese og hjælper planten med at vokse. Denne uendelige cyklus med skabelse og forbrænding af energi gør bioethanolen til et kulstofneutralt brændstof.

Det er på grund af den rene forbrænding af bioethanolen, at der ikke er brug for hverken aftræk eller skorsten. 

Det er vigtigt, at bruge en bioethanol med den rigtige renhed. Derfor anbefaler vi Decoflames bioethanol med alkoholprocent på 96,5%. Hvis der er mindre ethanol i kan det skabe lugtgener og det kan skade biopejse.
Du skal også være opmærksom på, at der ikke er tilsat duftstoffer, da det hverken er godt for dit åndedræt eller miljøet.

Opbevaring
Bioethanol er klassificeret som brandfarlig væske klasse 3. Du skal derfor være opmærksom på, hvormeget bioethanol du må opbevare i forhold til din brandskadeforsikring. Bioethanol opbevares selvfølgelig udenfor børns rækkevidde.

vægintegreret biopejs
En vægintegreret biopejs er ikke mindst hyggelig, men frigiver også gulvplads. Hos Pejsemontering Fyn ser vi altid muligheder og finder løsninger.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.