Delikatesser

Gavekurve med velkendte og lokale delikatesser

LIWIRA – Kunsthåndværk, interiør og delikatesser er en integreret del af Pejsemontering Fyn.

Dansk hygge er god smag

I butikken kan du finde lækre delikatesser, som bringer lykke både i dit eget køkken, som servering for familie og gæster eller som gave.  Vi laver mange gavekurve – både til private og virksomheder.

Værtindegaver – Barselsgaver – Fødselsdagsgaver – Julegaver – “Påskeæg” – Jubilæumsgaver – Konfirmationsgave – Studentergaver – Bryllupsgaver

Vi forhandler varer blandt andet fra disse leverandører.

WALLY AND WHIZ

SUMMERBIRD

BAGSVÆRD LAKRIDS

UNE MJØD

NYBORG DESTILLERI

NICOLAS VAHÉ

NYBRO FRUGT

HONNING FRA GYLDNE STADER

SELLEBERG

ANNAS GOURMET

KARAMELLERIET

CARSTENSENS THEHANDEL

HATTESENS KONFEKTFABRIK

KAFFEAGENTERNE

GAVEKURVE

Gavekurve til private og erhverv på Fyn

LIWIRA – kunsthåndværk, interiør og delikatesser er en del af Pejsemontering Fyn. Du finder både kendte mærker af god kvalitet og unikke ting. En gavekurv er en alsidig gave, der kan tilpasses efter modtagerens præferencer og anledningen. Vi pynter naturligvis gavekurven smukt med cellofan, bånd og silkepapir for at gøre den ekstra indbydende. Vi fylder gavekurven med produkter baseret på modtagerens interesser, smag og anledningen, så du får en personlig og særlig gavekurv, som modtageren vil sætte pris på. Du er også hjertelig velkommen til at besøge butikken i Langeskov og sammensætte din gavekurv efter eget ønske.

LIWIRA GAVEBUTIK LANGESKOV
Butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov, Fyn

Mere end en pejsebutik

Vi har nøje udvalgt delikatesser af høj kvalitet lavet med kærlighed af gode råvarer. Du kan altid finde en god værtindegave eller forkælelse til dig selv, dine venner eller familie. 

Kriterierne for vores valg er:

Nogle varer kan du også købe direkte i vores webshop dinpejs.dk.

Vi har måske mere end du tror

Siden her er kun en appetizer, i forhold til hvad du finder i butikken.

Vi sælger hygge og god service. Derfor synes vi det passer rigtig fint til ovnene, at vi også har delikatesser man kan hygge sig med foran brændeovnen, til en god middag eller tage med til stranden.

Vores varesortiment er hele tiden under udvikling og afhænger af kundernes efterspørgsel. Hvis der er noget du mangler, så sig til. Måske kan vi finde det til dig, hvis vi ikke allerede har det i forvejen.

Lokalt samarbejde

Vi gør også meget ud af at samarbejde med lokale leverandører både i forhold til brugskunst og delikatesser.

Det betyder at vi er med til at hjælpe mindre virksomheder i gang og nyder at se dem vokse. Samtidig kan vi få varer leveret hurtigt og uden store miljøomkostninger. Det er bæredygtighed på flere planer.

Desuden støtter vi flere lokale initiativer herunder blandt andet Langeskov Idrætsforening og Langeskov Kræmmermarked.

Tace produkter LIWIRA gavebutik
Udvalg af vores delikatesser i butikken i Langeskov, Fyn

Inspiration til din gavekurv og gode gaveidéer

Følg med på vores sociale medier herunder Facebook og Instagram for daglig inspiration til en evt. gavekurv til én du har kær eller din virksomhed. Sortimentet indenfor brugskunst, interiør og delikatesser udvides løbende – på eget og vores kunders initiativ! 

Vi står klar med mange fine gaveidéer til en personlig gave eller til fx værtindegave, barselsgave, påskeæg, fødselsdagsgave, konfirmationsgave, jubilæumsgave, studentergave, bryllupsgave m.m.

Vi glæder os til at være i dialog med dig!

Gavebutik i hjertet af Langeskov

Hos både LIWIRA og Pejsemontering Fyn kalder vi butikken på Jernbanegade 16 for VORES ALLESAMMENS BUTIK. Det gør vi, fordi vi dels ønsker at være Langeskovs lokale ”go-to” butik for kvalitetsdelikatesser, -kunst, -interiør og -ovne, dels fordi vi tager imod forespørgsler fra vores kunder med åbne arme.

Lokale gavekurve fra Langeskov og omegn

Vi gør meget ud af at støtte lokalt med lokale leverandører både i forhold til brugskunst og delikatesser. Det betyder at vi er med til at hjælpe mindre virksomheder i gang og se dem vokse. Samtidig kan vi få varer leveret hurtigt og uden store miljøomkostninger. Det er bæredygtighed på flere planer.

Gaveidéer – støt lokalt

Selvom vi stræber efter at være Langeskovs foretrukne delikatesse-, brugskunst og interiør forretning, så henvender vi os i høj grad også til Langeskovs nærområde og omegn herunder

– Kerteminde – Nyborg – Rynkeby – Marslev – Ullerslev – Nonnebo – Birkende – Rønninge – Agedrup – Seden –

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.