Karamelleriet

Karameller fra Karamelleriet finder du i mange forskellige varianter – forskellige konsistensen og med forskellige smagsnuancer. Kom ind og find din favorit.

Klassiske flødekarameller

De klassiske flødekarameller findes i mange forskellige smagsvarianter. Det er en blød karamel – med bid i. Ikke for hård og ikke for blød.
Flødekaramellerne er pakket enkeltvis ind i cellofan og samlet i smukke æsker. En original værtindegave der også kan indgå i en gavekurv.

Klippestykker

Klippestykkerne er som navnet antyder klippestykker hårde karameller udviklet med inspiration fra Bornholm. De hårde karameller bliver blødere efter lidt tid og holder derfor længere end de bløde varianter. Klippestykkerne fås også i flere forskellige smagsvarianter og er rystet i enten lakrids eller florsukker.

Hr. Fru & Frøken

Karamelleriet bliver vi ved med at udfordre den gængse opfattelse af karameller. 
Med en æske Hr. Fornem får du en klassisk flødekaramel. Fru Fin er en chokoladekaramel og Frk. Næsvis en pebermynte karamel. Alle tre karamelvarianter er overtrukket med et tykt lag belgisk chokolade. De har et ekstra strejf af salt og chokoladen er enten mørk eller karamelliseret. Karameller med masser af smag og karakter.

Karameleventyret

Da Tine og Charlotte gik i gymnasiet på Bornholm midt i halvfemserne havde de en drøm om at leve af lave karameller. Den drøm blev til virkelighed, da de i 2006 kunne slå dørene op til deres egen lille håndlavede produktion. 

Som mange andre succeshistorier startede det i en nedlagt cykelkælder. Nærmere betegnet i Jægersborggade på Nørrebro.
Med småbørn på armen og passion for et gammelt håndværk, havde de forud for åbningen brugt 1½ år hjemme i køkkenet. Vi jagtede den optimale konsistens og den perfekte intense smagsoplevelse.
Den dybe intense smag, som kendetegner alle Karamelleriets produkter, opnås ved langtidskogning over åben ild i den åbne kobbergryde  

Maskiner blevhentet hjem fra utallige steder i verden. Kobbergryden blev fundet i USA, pakkemaskinen blev special fremstillet i Indien, og den 100 år gamle Batchroller, blev købt af en pensioneret drops koger i Tyskland, der nødigt ville se den ende sine dage som skrot.

6. maj 2006 var Karamelleriet en realitet. En kombination af nostalgi, nutidig og nytænkning.
Allerede to år senere åbnede de endnu en lille håndlavet produktion og butik. Den ligger smukt på havnen i fødebyen Svaneke.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.