Kontakt

Indhent tilbud

Udfyld formularen nedenfor. Vedhæft gerne billeder af hvor ildstedet skal være og af huset udefra fra sokkel til tagryg, hvis der er eller skal være skorsten. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt

Butik og kontor

Jernbanegade 16
5550 Langeskov
Danmark

+45 2422 5599
kontakt@dinpejs.dk

Uforpligtende tilbud

Du kan få uforpligtende tilbud på en totalløsning hvor vi leverer biopejs, brændeovn, pilleovn eller pejs samt eventuel skorsten og montering.
Du kan også vælge selv at montere dit nye ildsted. Når du handler hos Pejsemontering Fyn følger gratis vejledning med.

Vi kommer til dig

For at være sikre på, at du får den rigtige løsning kommer Jørgen gerne ud til dig og giver vejledning i forhold til dine ønsker og gældende lovgivning inden du vælger biopejs, brændeovn, pilleovn eller pejs.

Jørgen har mere end 20 års erfaring med montering af brændeovne og pejse. Han har lavet rigtig mange forskellige løsninger. Han elsker udfordringer og er god til at se muligheder for hvordan du får den bedste løsning i forhold til dine ønsker og din bolig.

Tilbud brændeovn pejs biopejs

Butik og webshop

Du har mulighed for at se et udvalg af brændeovne, pejse og biopejse i vores butik i Langeskov tæt på den fynske motorvej. Masser af gratis parkeringspladser. I butikken finder du også et stort udvalg af brugskunst, som ikke findes alle andre steder, da vi har mange lokale leverandører.

Du kan også læse om ovnene og købe dem via vores webshop, som hedder dinpejs.dk. Den finder du her.

Jørgen har lavet mange forskellige projekter med pejs, brændeovn og biopejs. Vores kunder er meget tilfredse med hans arbejde og ekspertise. Du er velkommen til at se nogle af vores projekter her eller i vores udstilling i butikken i Langeskov – tæt på motorvejen, gratis parkering.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.