Kontakt

Indhent tilbud

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på tilbud brændeovn pejs eller biopejs. Vedhæft gerne billeder af hvor ildstedet skal være og af huset udefra fra sokkel til tagryg, hvis der er eller skal være skorsten. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt

Butik og kontor

Jernbanegade 16
5550 Langeskov
Danmark

+45 2422 5599
kontakt@dinpejs.dk

Uforpligtende tilbud

Du kan få uforpligtende tilbud på en totalløsning hvor vi leverer biopejs, brændeovn, pilleovn eller pejs samt eventuel skorsten og montering.
Du kan også vælge selv at montere dit nye ildsted. Når du handler hos Pejsemontering Fyn følger gratis vejledning med.
Der er mange ting at tage højde for. Derfor anbefaler vi altid at kontakte os inden du går igang

Vi kommer til dig

For at være sikre på, at du får den rigtige løsning kommer Jørgen gerne ud til dig og giver vejledning i forhold til dine ønsker og gældende lovgivning inden du vælger biopejs, brændeovn, pilleovn eller pejs.

Jørgen har mere end 20 års erfaring med montering af brændeovne og pejse. Han har lavet rigtig mange forskellige løsninger. Han elsker udfordringer og er god til at se muligheder for hvordan du får den bedste løsning i forhold til dine ønsker og din bolig.

Jørgen Rasmussen i firmabil for Pejsemontering Fyn

Butik og webshop

Du har mulighed for at se et udvalg af brændeovne, pejse og biopejse i vores butik i Langeskov tæt på den fynske motorvej. Masser af gratis parkeringspladser. I butikken finder du også et stort udvalg af brugskunst, som ikke findes alle andre steder, da vi har mange lokale leverandører.

Du kan også læse om ovnene og købe dem via vores webshop, som hedder dinpejs.dk. Den finder du her.

Jørgen har lavet mange forskellige projekter med pejs, brændeovn og biopejs. Vores kunder er meget tilfredse med hans arbejde og ekspertise. Du er velkommen til at se nogle af vores projekter her eller i vores udstilling i butikken i Langeskov – tæt på motorvejen, gratis parkering.

LIWIRA Gavebutik i Langeskov Nybro juice Dorthe Lysemose
Udsnit af LIWIRA's produkter, som med fordel kan integreres i en gavekurv

Mere end en pejsebutik

Vi har ud over brændeovne og pejse et stort udvalg af gaveartikler og interiør.

En del af Pejsemontering Fyn er LIWIRA Kunst Interiør Delikatesser.
Her finder du et bredt udvalg af lækkerier både til din bolig, til din gane og til gaver.

Vores produkter er nøje udvalgte og vi lægger stor vægt på at finde bæredygtige produkter fra både lokale og nationale leverandører.

For os betyder det meget at være et supplement til det du ellers finder og at hjælpe små lokale producenter på vej. 

Vi pakker rigtig mange gavekurve ud fra kundernes specielle ønsker både til private og til virksomheder. 

På siderne Kunsthåndværk og interiør samt Delikatesser finder du eksempler på vores udvalg af gaveartikler og ting til hjemmet. 

Vi får løbende nye varer efter vores egne ideer og kundernes ønsker. Derfor er siderne kun en appetizer på det, du finder i butikken. 

Hvis du skal bruge en gavekurv er du velkommen til at komme forbi og selv vælge, hvad der skal i den eller at ringe / skrive og bestille den i forvejen. 
Der er selvfølgelig mulighed for at tage specielle hensyn i forhold til om det skal være alkoholfri, glutenfri, økologisk eller andet. Det kan også være gavekurven skal indeholde en lille “thing to remember”, hvis det er til jubilæum, afsked eller fødselsdag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.