Kunsthåndværk og interiør

LIWIRA – kunsthåndværk, interiør og delikatesser

Et univers i butikken med kendte mærker og unik kunsthåndværk, som vi gerne sammensætter til en personlig gave eller gavekurv. Vi har et særligt udvalg af gaveidéer, og vi er behjælpelige med gode råd til en personlig gave. Du finder helt sikkert noget, som vil pynte og skabe hygge i dit hjem eller bringe lykke som gave til enhver lejlighed. Udvalget udvides løbende og siden her er kun tænkt som inspiration. Vi tilbyder sammensatte eller personlige gavekurve til private og erhverv primært på Fyn. Værtindegaver – Barselsgaver – Fødselsdagsgaver – Julegaver – “Påskeæg” – Jubilæumsgaver – Konfirmationsgave – Studentergaver – Bryllupsgaver

Gavekurve til private og erhverv på Fyn

LIWIRA – kunsthåndværk, interiør og delikatesser er en del af Pejsemontering Fyn. Du finder både kendte mærker af god kvalitet og unikke ting. En gavekurv er en alsidig gave, der kan tilpasses efter modtagerens præferencer og anledningen. Vi pynter naturligvis gavekurven smukt med cellofan, bånd og silkepapir for at gøre den ekstra indbydende. Vi fylder gavekurven med produkter baseret på modtagerens interesser, smag og anledningen, så du får en personlig og særlig gavekurv, som modtageren vil sætte pris på. Du er også hjertelig velkommen til at besøge butikken i Langeskov og sammensætte en “bland-selv” gavekurv efter eget ønske.

LIWIRA GAVEBUTIK LANGESKOV
Butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov, Fyn

BLOOMINGVILLE

MISS ÈTOILE

SPEEDTSBERG

BAHNE INTERIØR

AIDA RAW

SPRING COPENHAGEN

LENA FISCHER KERAMIK

OOHH

HOUSE DOCTOR

MERAKI

VANG KERAMIK

SKEEN OG PISKERISET

MORTEN ØLAND KERAMIK

UASHMAMA

MAILEG

SØREN EGEMOSE

ÆRØSOAP

CHRISTA SKØTT

FLENSTED MOBILER

SIRIUS

FARM MOUNTAIN

FUNDAMENTAL

KUNSTINDUSTRIEN

TØRREDE BLOMSTER LAGURUS

ÉN GRY OG SIF

HÜBSCH

SIMPLE GOODS

IB LAURSEN

GAVEKURVE

GAVEKORT

Mere end en pejsebutik

Vi har nøje udvalgt brugskunst, plejeprodukter og delikatesser.
Det har vi gjort, for at vores kunder har mulighed for at købe gaver til andre eller lidt forkælelse til sig selv. Kriterierne for vores valg er:

Vi sender gerne hvis du har brug for det.

Vi har måske mere end du tror

Siden her er kun en appetizer, i forhold til hvad du finder i butikken.

Vi sælger hygge og god service. Derfor synes vi det passer rigtig fint til ovnene, at vi også har ting der kan skabe hygge i og omkring hjemmet.

Vores varesortiment er hele tiden under udvikling og afhænger af kundernes efterspørgsel. Hvis der er noget du mangler, så sig til. Måske kan vi finde det til dig, hvis vi ikke allerede har det i forvejen.

Lokalt samarbejde

Vi gør også meget ud af at samarbejde med lokale leverandører både i forhold til brugskunst og delikatesser.

Det betyder at vi er med til at hjælpe mindre virksomheder i gang og se dem vokse. Samtidig kan vi få varer leveret hurtigt og uden store miljøomkostninger. Det er bæredygtighed på flere planer.

Desuden støtter vi flere lokale initiativer herunder blandt andet Langeskov Idrætsforening og Langeskov Kræmmermarked.

fletkurve_liwira_gavebutik_langeskov

Inspiration til din gavekurv og gode gaveidéer

Følg med på vores sociale medier herunder Facebook og Instagram for daglig inspiration til en evt. gavekurv til én du har kær eller din virksomhed. Sortimentet indenfor brugskunst, interiør og delikatesser udvides løbende – på eget og vores kunders initiativ! 

Vi står klar med mange fine gaveidéer til en personlig gave eller til fx værtindegave, barselsgave, påskeæg, fødselsdagsgave, konfirmationsgave, jubilæumsgave, studentergave, bryllupsgave m.m.

Vi glæder os til at være i dialog med dig!

Gavebutik i hjertet af Langeskov

Hos både LIWIRA og Pejsemontering Fyn kalder vi butikken på Jernbanegade 16 for VORES ALLESAMMENS BUTIK. Det gør vi, fordi vi dels ønsker at være Langeskovs lokale ”go-to” butik for kvalitetsdelikatesser, -kunst, -interiør og -ovne, dels fordi vi tager imod forespørgsler fra vores kunder med åbne arme.

Lokale gavekurve fra Langeskov og omegn

Vi gør meget ud af at støtte lokalt med lokale leverandører både i forhold til brugskunst og delikatesser. Det betyder at vi er med til at hjælpe mindre virksomheder i gang og se dem vokse. Samtidig kan vi få varer leveret hurtigt og uden store miljøomkostninger. Det er bæredygtighed på flere planer.

Gaveidéer – støt lokalt

Selvom vi stræber efter at være Langeskovs foretrukne delikatesse-, brugskunst og interiør forretning, så henvender vi os i høj grad også til Langeskovs nærområde og omegn herunder

– Kerteminde – Nyborg – Rynkeby – Marslev – Ullerslev – Nonnebo – Birkende – Rønninge – Agedrup – Seden –

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.