Maileg

NYHEDER

MAILEG PÅSKE

MY FIRST BUNNY

MAILEG TANDMUS

PÅ VEJ

Kan forudbestilles her

MAILEG NISSER

MAILEG NÖEL NISSER

MAILEG STOFNISSER

Maileg er dansk designet af Dorthe Mailil. Dorthe bor i Herning og er uddannet  designer og grafiker i 1996 fra Dansk designskole og senere studier på L’ecole D’art de Marseille i Paris.

I 1999 grundlagde Dorthe og hendes mand Maileg, Som kreativ direktør skaber Dorthe  charmerende legetøj, der formår at forene moderne skandinavisk design med historiebøgernes mange fortællinger, altid med fokus på detaljerne.

Dorthe har modtaget mange priser og anerkendelser for sit legetøj og for de smukke illustrationer, som bliver brugt i bøger, magasiner og tv-verden over.

Legetøj

Maileg er et brand fyldt med charmerende dansk designet legetøj, som er skabt til at inspirere børns favoritlege og historier. Ved at bringe historiebøgernes utopi og magi ind i dagligdagen, hjælper det charmerende legetøj børn med at opleve glæden ved fantasi.

Maileg er en verden, hvor tændstikæsker kan være senge til mus; en verden hvor alle er venner og fantasien kan få frit løb. Der er grobund for mange timers leg med de karakteristiske dyr og tilbehør.

Julekollektionen

Hvert år kommer en flok nye nisser til nissefamilien. Hos Maileg er der flere nissefamilier: Stofnisserne,  de stående nissefigurer – Noël og hyggenis. Nisserne er samleobjekter og bringer lykke i alle aldre.

Stående nisser

Nisserne er formet i polyraisin og malet i hånden. De har derfor hver deres eget udtryk i ansigtet. Nisserne leveres i flotte æsker, der måde er fine gaveæsker og gode opbevaringsæsker.

Der er to serier af stående nissefigurer: Noël og Hyggenis. Noël fås i tre størrelser: Grand Noël, Noilly Noël og Petit Noël.
Hyggenis er den yngste nisse og særlig dansk med sit navn. “Hygge” så bliver det ikke mere dansk.

Nisser i stof – Pixy

På en gang samleobjekter og legetøj. Stofnisserne fås i mange størrelser og nogle endda til julekalender andre som kravlenisser med magneter i hænderne. Børnene elsker at lege med nisserne, der kan få tøjet af og på, som dukker.

Julekollektionen indeholder også forskellig pynt til både bordet, grenen og reolen.

Påskepynt

Maileg laver hvert år også påskepynt, hvilket er ukendt for mange. Ikke desto mindre er det også blevet samleobjekter. Kom ind i butikken. Måske er Easter Parades og Easter Bunnies også lige noget, der passer ind i dit påskehjem.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.