Bloomingville

Bloomingville er boliginteriør til for alle, der lever i og elsker glade forandringer. Der er en dyb forankring i nordisk æstetik og den danske designtradition, når virksomheden præsenterer fire eksklusive brands. Alle kollektioner bringer glæde gennem forandring og er designet til det evigt foranderlige hjem.

Bloomingville

Drevet af en stærk fascination for nordisk design og livsstil blev virksomheden etableret i år 2000. Designet i nordisk stil passer ind i ethvert hjem.

Bloomingville MINI 

I 2015 kom den første Bloomingville MINI kollektion Formålet er at glæde de kære små med nordiske designs i børnehøjde. Et magisk og legende univers af æstetisk boligindretning til de mindste. 

Creative Collection

Blev lanceret i 2018. Brandet byder på stærke og karakteristiske kollektioner med upcyclede skatte med historier, der er værd at fortælle.

ILLUME x Bloomingville

Sidste skud på stammen lavet i tæt samarbejde med ILLUME, verdensførende ekspert indenfor dufte til hjemmet. Duftene er baseret udelukkende på naturlige ingredienser. Brandet er skabt ud fra et ønske om at etablere et roligt og rent duftunivers til hjemmet, der skaber en indbydende følelse i hvert et rum.

I dag er Bloomingville, som brand og multibrandhus, blevet adopteret af millioner af hjem. Hvert år lanceres 4 hovedkollektioner, heraf fortryllende julekollektion.
Trods den massive popularitet og vækst er Bloomingvilles mission nøjagtig den samme, som den altid har været: At levere glade forandringer til dig som hverdagsdesigner. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.