Sirius

ANNAS GOURMET

NYHEDER

EMOJI SQUINTING

NØGLERING

STACK KØKKENRULLE

Sirius er et designhus med speciale i lys. Siden 1971 har Sirius udviklet sine produkter i samarbejde med anerkendte designere, til i dag at have Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning. Designet skaber den særlige og hyggelige atmosfære, der kendetegner lys samtidig med produkterne er funktionelle og af høj kvalitet. Sirius kommer kontinuerligt med nye designs og innovative løsninger.

Genopladelige lys

I 30 år har danskerne i stigende grad udskiftet elektriske lys og stearinlys med LED-lys for at spare på strømmen og få et bedre indeklima. Nu er Sirius kommet med en innovativ løsning, der gør det endnu bedre for miljøet ved at vi kan spare batterierne. Serien af genopladelige stearinlys er lavet af ægte stearin og har en naturtro pulserende flamme. Det nye er, at du ikke skal bruge batterier.
Med Sirius Decopower Multi Charger kan du oplade dine lys på kun 2 timer. Ladestationen fås i to størrelser, så du kan oplade henholdsvis 3 og 7 lys ad gangen. Ladestationen har USB udgang og passer til de opladere, som du har i forvejen med USB indgang.

Lys på solceller

Du kan få både lanterner og lyskæder, der lyser ved hjælp af solceller. Aston lanternerne kan lyse op til 8 timer på 2 timers stærkt lys. Når solen går ned vil lanternen tændes af sig selv. Du kan have den stående ude elle indeelle tage den med til stranden en sommeraften og se solnedgang eller lade den byde dine gæster velkommen ved indgangen.

Lys skaber hygge

Hvis der er noget vi danskere elsker og er gode til så er det hygge. Sirius har mange forskellige dekorationer med LED lys til både inde og ude. Særligt til jul er der mange forskellige figurer og lyskæder med LED lys nogle på strøm andre på batteri.

Også Sommer-programmet er stort, så vi kan forlænge de lune sommeraftener ude sammen.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.