Simple Goods

Simple Goods producerer naturlige og økologiske rengøringsmiddel af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Ved at gøre rent med probakterier efterlades et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Disse bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. De fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter du er færdig med at gøre rent.

Bæredygtige rengøringsmidler

SIMPLE GOODS er etableret ud fra et ønske om og en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre.

Stifterne af virksomheden havde ledt alle vegne efter naturlige, miljøvenlige og kemifrie rengøringsmidler, der gør effektivt rent og samtidig er sikre, at anvende for vores familie, vores kæledyr og for naturen. Det fandt man ikke.

Den overvejende del af alle rengøringsmidler, også nogle af dem, der hævder de er bæredygtige, indeholder ingredienser, der ikke kun er skadelige for naturen, men også for vores sundhed og velvære.

Derfor blev målet at udvikle  eget brand af troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsmidler. Og det lykkedes! Simple Goods fremstiller rengøringsprodukter af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser. Tilsat gode probiotiske bakterier samt naturlige og økologiske æteriske olier.
Alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelige. 

Alt tilbehør er nøje udvalgt efter principperne bæredygtighed, langtidsholdbarhed og naturlige komponenter. Også samarbejdspartnere er nøje udvalgt og hovedparten af vores produkter er produceret efter miljøvenlige certificeringer og principper som EcoCert, Indoor Air-Controlled og Fair Trade.

Simple Goods støtter desuden kampen mod plastik forurening i verdens havene gennem ReSea Project. Gennem vores støtte forpligter vi os til at indsamle, det der svarer til 4 plastik poser, for hvert af vores rengørings produkter der bliver solgt. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.