Skeen og piskeriset

Kvalitet – bæredygtighed – klassisk design

Skeen og Piskeriset drives af Charlotte og Claus fra deres ejendom tæt på Langeskov.

Deres værdier er Kvalitet, bæredygtighed og klassisk design. Da vi hørte om dem, tænkte vi at dem ville vi rigtig gerne samarbejde med. Derfor sælger vi “deres” træredskaber fra Scanwood og krydderier fra Eric Spice.

Kvalitet

Scanwoods produkter er helt unikke, for hvert produkt er ikke 100% ens, pga. træets karakter, åretegninger og farve. Desuden giver det god mening for os at sælge produkter fra Scanwood, da ting lavet af træ kan holde i mange år.

 

Bæredygtighed

Miljøet er ekstremt vigtigt for os. Alle produkter er udviklet til at have så lidt indflydelse på miljøet som muligt gennem hele deres levetid. Det er derfor vigtigt med god og fornuftig pleje og vedligeholdelse af produkterne.

I tiden bliver køkkenredskaber i træ bliver mere og mere populære. Træredskaber er i modsætning til plastredskaber lavet af rene naturprodukter, som også er mere hygiejniske. Ligeledes er fremstillingen mindre energikrævende, og så er træredskaber alt andet lige pænere at kigge på end en billig ske i plastik. 

Leverancen fra lageret til os er også både hurtig, miljørigtig og billig, da vi lige kan cykle over til Skeen og piskeriset, når der skal fyldes op.

Klassisk design

Flere af produkterne er for mange genkendelige og kan sende minder tilbage til køkkenet hos mormor. Det er tegn på det er et design, som holder. Mange af Scanwoods produkter i bøgetræ er designet af den danske arkitekt, designer og professor.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.