Vangs Keramiske Værksted

Vangs Keramiske Værksted vil gerne at vi får lavet vores keramik/stentøj i Danmark i stedet for i Østen. Samtidigt genbruges leret flere steder i processerne. Arbejdsvandet skylles fri for råstoffer og ler inden det sendes  i kloakken.

Det er bæredygtigt. 

Hvis du har specielle ønsker kan du kontakte os her.

Vangs Keramiske Værksted

Vangs Keramiske Værksted er et keramisk værksted med tre ansatte. Alle drejer de keramik engros og rå keramik. Virksomheden tog sin begyndelse d. 1. september 2020 og er medlem af Dansk Pottemagerforening.

Fødevarerstyrelsens regler for fremstilling af keramik til fødevarer følges i fremstillingen af stentøj. Leret og glasurer er købt i Danmark og alle glasurer købes kun, hvis disse må anvendes til service.

Det er muligt at tilmelde sig drejekursus hos Vangs Keramiske Værksted, så du også selv kan lave fine ting. Se mere på deres hjemmeside her.

Heidi Vang

Kvinden bag Vangs keramiske værksted er Heidi Vang.

Heidi bor sammen med sin græsk/danske mand og deres datter i et amerikansk bjælkehus på landet, i Gestelev ved Ringe på Midtfyn.

Heidi er en spændende og alsidig person. Når hun ikke arbejder med leret, dyrker hun karate og styrketræning. Et par gange om året bliver det også til en rejse som rejseleder for Gislev Rejser.

Heidi siger: ”Jeg mistede min far alt for tidligt. Det lærte mig at livet skal leves og drømmene udleves dagligt, ugentligt, årligt. Det er de mennesker vi inviterer ind i vores liv, som har den sande betydning og hvis vi aldrig inviterer nye, svinder chancerne for at lære og opleve nyt”

Uddannelser

  • Pottemager i 1996
  • Personlig Træner i 2015
  • Rejseleder i 2016
  • Instruktør og kursusleder i Hjemmeværnet 2017
  • NLP Business Practitioner i 2019
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.