Christa Skøtt

Christa Skøtt er en meget alsidig autodidakt kunstner. Hun er en livsbekræftende sønderjyde.
For tiden bor Christa langt ude på landet i den lille idylliske landsby Sulkendrup mellem Vindinge og Refsvindinge på Fyn.

Kulør på tanker og følelser

Christa har en stor kærlighed til naturen og lader den inspirere hende i sit arbejde. Farverne, lydene og duftene.  I naturen er der ikke noget der er ‘puttet i kasser’ – her kan man være sig selv og mærke friheden. Det tager hun med i maleprocessen. Hendes malerier er tanker og følelser med farve på.

Når Christa maler bliver hun helt opslugt af den kreative proces og lever sig helt ind i farvernes verden. Det har altid været hendes måde at udtrykke sig på.
Farver har en stor betydning for os mennesker. Man ved, at kunst har en positiv indvirkning på menneskers helbred og velbefindende. Både humør og følelser bliver påvirket af farverne omkring os, som derfor har afgørende indflydelse på vores hverdag.
Foruden malerier laver Christa plakater i forskellige størrelser og kort, som kan bruges til mange formål. Efter kortene er læst kan de pynte på opslagstavlen eller sættes i ramme.  

Maleworkshops som teambuilding

Hos Christa kan du deltage i sjove male-workshops både for private hjemme, til polterabends, fødselsdage, tøse-ture, events osv. – men også for firmaer – en festlig måde til at lære hinanden bedre at kende. Workshops for firmaer kan enten foregå på firmaets adresse eller på den historiske Sulkendrup Vandmølle. Du kan kontakte Christa Skøtt for mere information: christaskott@gmail.com – tlf. 21 92 77 89

Bæredygtighed både privat og i virksomheden

Christa gør, hvad hun g kan, for at passe godt på Moder Jord.

Det gør hun privat ved at leve som flexitar og begrænse sit forbrug så meget som muligt, sparer på el og vand, cykler i stedet for at køre bil, samler affald på gåture mm.

I forhold til virksomheden bliver malerierne produceret lokalt og al maling brugt ned til sidste klat. Ved forsendelser bruges genbrug – også til fyld.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.