House Doctor

NYHEDER

TAPAS TALLERKEN

NØGLERING

KARAFFEL

House Doctor

House Doctor er en familieejet designvirksomhed. Ønsket er, at inspirere og hjælpe mennesker med at skabe deres egne unikke rum.
Produkterne er designet med fokus på at bringe balance, enkelhed og autenticitet ind i folks hjem.

House Doctor’s passion ligger i at vælge de rigtige materialer, mønstre og teksturer og få dem samlet i et stilfuldt og afbalanceret design. Evnen til at blande i stedet for at matche er House Doctors styrke. Uanset om en vare har et strejf af noget minimalistisk, retro eller industrielt, kan den kombineres med resten af vores varer i et eklektisk og personligt look.House Doctor’s vision er, at detaljer betyder noget, og det bør hvert enkelt produkt i dit hjem også. Disse detaljer finder du i en glasur med vabler, i de håndlavede mønstre eller i den organiske og voluminøse form af en vase. I stedet for at få varer til at skille sig ud med iøjnefaldende farver, søger vi at give hvert design subtile, men spændende detaljer, der overrasker og glæder. I bund og grund er de mere end smukke produkter – de skaber en følelse.

Med æstetik forankret i den skandinaviske designtradition er produktsortiment designet med varer, der gør det nemt for dig at skabe et skønt hjem med plads til at leve.

Kollektionen

House Doctor har omhyggeligt sammensat kollektioner fyldt med unikke genstande. Så du kan skabe din egen individuelle og personlige stil. I stedet for at fortælle dig, hvordan du indretter dit hjem, vil vi gerne inspirere og vise dig de mange muligheder. Vi tilbyder med vores stærke udvalg af møbler og indretning, alt sammen med det umiskendelige House Doctor DNA.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.