Lübeck Living

BRANDS

VANCE KITIRA
OOHH
UASHMAMA


VANCE KITIRA

VANCE KITIRA

VANCE KITIRA

OOHH

OOHH

OOHH

OOHH

OOHH

UASHMAMA

UASHMAMA

UASHMAMA

UASHMAMA

UASHMAMA

Bæredygtig tankegang siden 2009

For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer det bæredygtige univers også nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi.

Du finder en bred vifte af boliginteriør, lys, opbevaring, mode og gaver. Susanne Lübeck er designeren bag OOhh. Hun designer alle produkter med fokus på bæredygtighed og udgangspunkt i naturens materialer. Vi elsker produkter med den unikke historie som bidrager med ekstra værdi.

Missionen for Lübech Living er at vise verden, at interiør og boligindretning kan være både bæredygtigt og æstetisk.

OOhh

Kollektionen består af krukker, fade, vaser, lysestager, artikler til kontorindretning samt en  jule- og påskekollektion. Vores kollektion er inspireret af målet om at tænke naturen og miljøet ind i et skandinavisk design og ikke mindst af, hvilke genbrugsmaterialer som er tilgængelige for os. OOhh er skabt til at overraske og inspirere kunderne. Vi ønsker, at udfordre normen i vores designs ved at tænke anderledes og ved at gøre os ekstra tanker om miljøet og sociale forhold bag hvert af vores designs.

OOhh kollektionen er fremstillet af genbrugsmaterialer. Vi anvender genbrugspapir, vores egen Zero Waste papir samt eco-felt, hvilket er et materiale fremstillet af genbrugte plastikposer og plastikflasker og har et filt look. Vores potter bliver forseglet med naturlig latex indvendig, således at de er 100% vandtætte. Udvendigt arbejder vi med; sand, savsmuld, cement, rest tekstiler m.m.

UASHMAMA

Kombination af tradition, håndværk og teknologi har udviklet den ’magiske’ formular for UASHMAMA® (udtalt Wash Mama) papir. Papiret fremstilles med en teknik, der ligner den teknik, som anvendes ved indfarvning af læder. Det er holdbart, bæredygtigt og materialet er 100% naturlige fibre fra opdyrket træer. Det er papir, det føles som læder, det er vaskbart og holder formen.

UASHMAMA er bæredygtig og anvendelsesmulighederne er uendelige og mulighederne forsætter med at inspirere os. Det startede med en idé, hvilket førte til den første papirspose, og siden har kollektionen ekspanderet til at inkludere tasker, forklæder, brugskunst m.m. Produkterne er tilgængelige i mange farver, størrelser og kvaliteter. Vaskbart og fremstillet i Toscana, Italien.

Vance Kitira

Certificerede rene lys – findes det? Og har det nogen betydning?

I en tid med debat om den sundhedsskadelige risiko ved afbrænding af lys er svaret et stort JA! Og det er lige netop hvad der har været vigtig for Vance Kitira siden han startede sin produktion af lys i 1993. Som et unikt valg i branchen, har Vance Kitira valgt at støbe sine lys af fødevaregodkendt paraffin. En paraffin, som er fuldstændig renset for urene partikler med en bomuldsvæge af 100% bomuld. Resultatet er ikke blot utroligt smukke lys med et unikt og klart skær, men også lys uden nogen kræftfremkaldende partikler. Lysene er testet og certificeret på SGS Laboratory i Frankrig.

Succesen bag Vance Kitira bygger på Vance’s kærlighed til naturen og interesse i at give den lige så meget tilbage, som den giver menneskeheden, via beskyttelse og bevarelse heraf. For Vance er det vigtig at anvende kun de bedste og mest allergivenlige og miljøvenlige råvarer samt at genbruge overskudsvoks. Engagementet i naturen, jorden og dens befolkning vises bl.a. gennem dyrkning af egne plantager, samt donation fra salg til plantning af nye træer.

 
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.