Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet virksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler. Der er fokus på nordiske designtradition. Produktsortimentet er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning. Dna’et i virksomheden er nutidigt design der giver dig mulighed for at skabe en personlig indretning.

Nordisk design med et twist

Æstetikken har rødder i den nordiske designtradition. Hertil tilsættes et twist med inspiration fra hele verden. Varesortimentet er bredt og er designet til at give nordisk hygge i mange forskellige miljøer både ude og inde. Inspirationen findes i gamle nordiske traditioner, men man rejser også gerne ud i verden og leder efter den helt rette stemning. Der kommer fire kollektioner årligt. Produkterne fremstilles af omhyggeligt udvalgte leverandører i Asien.

Med en historik indenfor designmøbler, brugskunst og interiør har Ib Laursen ApS udviklet sig til at være en af Skandinaviens største leverandører indenfor brugskunst. Med en ambition om at være din foretrukne leverandør af livsstilsprodukter til hus og have har virksomheden udviklet 3 inhouse brands; ALTUM, Stillenat og Mynte.

Julekollektion

Stillenat er julekollektionen. Den omfatter alt det ægte og enkle ved december som magien i et stjerneskud en stille nat.

Stentøjsserie

Mynte er en stentøjsserie – et klassisk ikon for Ib Laursen. Stentøj i enkel stil og et omfattende udvalg i mange farver. Stentøjet kan tåle både ovn og fryser. Heldigvis kan det også tåle at komme i opvaskemaskinen.

Grønt ude og inde

Det er godt for både øje og sind, at der er grønne planter. Ib Laursen har kurve og krukker til planter i alle størrelser.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.