Nicolas Vahé

Det skal være nemt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Nicolas Vahé har en mission, der går ud på at udvikle og blive ved med at udvikle lækre produkter. Produkterne er lavet på vegne af deres stærke tro på og præference for råvarer og mad af højeste kvalitet.

Virksomheden lever for at overraske og for at udfordre det almindelige. Smagsoplevelserne er forbløffende. Kombination af råvarer og produkter er overraskende på den gode måde. 

Et Nicolas Vahé-produkt vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige – i forhold til ingredienser, emballage og smagskombinationer. Først når det hele spiller perfekt sammen, vil oplevelsen tage dig nye steder hen. Alle produkter fortæller en historie, skaber en helt speciel stemning og giver perfekt mening i daglige madlavningsrutiner.  

Med produkter fra Nicolas Vahé i skabet er det let også at overraske uventede gæster. Gourmet eventyret startede med produktion af marmelade. Det har udviklet sig meget siden 2011. I sortimentet finder du også kryddersalte og peber i glasflasker med keramisk kværn, tapastilbehør, drikkevarer, dressinger, chokolade og meget mere. Kom ind i vores butik i Langeskov og se og smag.

Ud over fødevarer af høj kvalitet består sortimentet af  veldesignede køkkenredskaber. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.