Wally And Whiz

Naturlige råvarer og masser af smag

Wally And Whiz laver lækker, dansk vingummi af 100% naturlige bær, frugter, rødder og blomster. Den er vegansk, glutenfri og fri for allergener – og kan derfor nydes af alle.
Der er virkelig fokus på den høje kvalitet og de delikate og udsøgte smagsoplevelser.

Vingummierne får i genanvendelige bøtter i to størrelser og i et bredt udvalg af lækre smagskombinationer.
Du kan også få flowpacks, som er små poser med vingummi. Derved kan du hurtigt finde dine favoritter.

Dansk vingummi

Hos Wally and Whiz har man gentænkt den traditionelle vingummi og udviklet den danske vingummi.

En vingummi skabt med kærlighed og passion, og som sætter nye, høje standarder for, hvad en vingummi er. En vingummi, som dufter og
smager af de naturlige råvarer, den er skabt af.

Vingummien er altid en kombination af to komplementære smage for at skabe delikate og udsøgte smagsoplevelser. Og på den evige jagt efter nye, spændende smage i hele verden, udfordrer vi konstant forestillingen om den traditionelle oplevelse af en vingummi.

Historien bag Wally And Whiz

Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en ærlig vingummi. Det hele begyndte i et køkken i en lejlighed på Østerbro i København – hjemme Kristian Them Hansen.

Kristian har altid været ret glad for vingummi! Han spiste ofte vingummi. Han kendte smagene fra hinanden, men kunne alligevel ikke rigtig smage, hvad de smagte af. Og en dag dukkede tanken op – det måtte være muligt at lave en vingummi, som både smagte af og indeholdt rigtig frugt, og som ikke havde utallige tilsætningsstoffer. Han ville lave verdens bedste vingummi med de bedst mulige råvarer.

Det var en flaske solbærsaft, en pose vegansk stivelse og lidt citronsyre fra det lokale supermarked, der som det første røg i gryderne hjemme hos Kristian. Han afprøvede og afviste ingredienser for at skabe den vingummi, han drømte om. 

I efteråret 2015 sendte Wally and Whiz sin første ordre af sted – og nu kan du finde de små firkantede vingummier i mere end 800 butikker og i omkring 30 lande – her iblandt hos os i Langeskov.

  
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.