Honning fra Gyldne stader

Honning fra Gyldne stader er Smagen af Fyn!

Camilla Krøytzer startede vores biavl ud fra kærlighed til naturen og til bierne. 

Honningen bliver til med respekt for biodiversiteten. Camilla har valgt at koldpresse honningen for at bibeholde de gode egenskaber fra honningen og få så højt et indhold af pollen som muligt.

Bistaderne står forskellige steder i og omkring Nyborg. Det giver forskellige strukturer og smagsoplevelser. Fordi det er forskellige blomster bierne flyver til på de enkelte lokaliteter.

Camilla går meget op i at bierne har det godt og er glade bier. Man kan ikke undgå at blive revet med, når Camilla med sit glade smil og store begejstring fortæller om det at have bier og lave honning. Hun er virkelig passioneret (og lidt nørdet, siger hun selv) omkring biavl.

I juni når de små bi-familier skal tage mod deres nye dronninger er det fascinerende, at se hvordan familierne tager imod dronningen og kommunikerer med hinanden.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.