Om os

Din pejsemontering på Fyn

Pejsemanden Jørgen

Manden bag Pejsemontering Fyn, Jørgen Rasmussen, er uddannet tømrer og har i mere end 20 år arbejdet kontinuerligt med montering af pejse og brændeovne. Han har derfor både evnerne og erfaringen til at løse selv de mere udfordrende opgaver.

Jørgen er meget ærekær i forhold til at aflevere et godt håndværk og en god service for at få flere tilfredse kunder og bevare et godt omdømme.

Inden du vælger din biopejs, brændeovn eller pejseindsats hjælper Jørgen Rasmussen gerne med sin store viden og erfaring, så vi sammen finder den løsning, som du har behov for.

Er du i gang med renovering eller nybygning, så kontakt Pejsemontering Fyn allerede i dag for inspiration og uforpligtende tilbud.

Vi er mere end en pejsebutik. Vi tager også socialt ansvar og ansvar for miljøet.

Butikken i Langeskov, Fyn

– Showroom og godt håndværk –

For at give en endnu bedre service har Pejsemontering Fyn åbnet showroom og butik på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov. Vi ligger tæt på motorvejen og har gratis parkering. Her kan du se et bredt udvalg af brændeovne, pejse og biopejse.

I butikken og på kontoret vil du oftest møde Lisbeth, som er gift med Jørgen og har været med på hele pejse- og brændeovnsrejsen. Tidligere har Lisbeth arbejdet som sygeplejerske, personaleleder og projektleder i tekniske projekter. Desuden er hun uddannet coach. Derfor er hun mere rådgiver end sælger – vi tror det er det, du har brug for.

Mere end en pejsebutik

– Vores hjem er vores base –

Lisbeth har skabt et spændende univers i butikken:
LIWIRA – kunsthåndværk, interiør og delikatesser.
Et bredt udvalg af lokale og bæredygtige produkter til dit hjem eller til gave.

Hos Pejsemontering Fyn kan du finde brugskunst, som vil pynte og skabe hygge i dit hjem eller bringe lykke som gave til enhver lejlighed. Vi hjælper gerne med at sammensætte en personlig gavekurv til fx:

Værtindegaver – Barselsgaver – Fødselsdagsgaver – Julegaver – “Påskeæg” – Jubilæumsgaver – Konfirmationsgave – Studentergaver – Bryllupsgaver

Verdensmål 3
Verdensmål 11
Verdensmål 12
Verdensmål 13

Projekt fra juni 2023, der skulle kombinere udvikling af virksomhedens synlighed med at hjælpe unge akademikere og andre, der har svært ved at få job i arbejde. 

Projektets første fase omhandlede synlighed hjemmeside, SOME og generel kommunikationsstrategi. Projektets anden fase omhandlede udvidelse af bygningsmasse og øget antal ansatte. Anden fase forudsættes af første fase gennemføres med forventede resultater. Første fase støttes af midler fra EU.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.