Bahne Interiør

Bahne Interiør er Bahnes eget designmærke, som har et bredt sortiment til hele hjemmet. Deres mål er at designe produkter, der lever op til tidens trend, hvad angår materialevalg, farver og stil. Bahne Interior lancerer 2 trendkollektioner hvert år.

Bahne Interiør er en fantastisk blanding af trends og skæve detaljer, der giver dig rig mulighed for at skabe dit eget personlige og individuelle udtryk i hjemmet. Uanset om du leder efter wellness-produkter, interiør til stuen eller badeværelsestilbehør, kan dette findes hos Bahne Interior.

Vi har udvalgt et bredt udvalg af keramik, vaser, tæpper og puder, der passer ind i et hvert moderne hjem. Vi har udvalgt designs både i lyse pastelfarver og jordfarver samt kombineret udvalget med mere farvestrålende designs.

Du vil helt sikkert finde noget, der falder i din smag eller passer til den gave, som du skal give.

Kig ind på brandets egen side her . Hvis vi ikke har det hjemme, som du søger, kan vi hurtigt få det. Kig ind i butikken, ring eller skriv her. LIWIRA Kunst Interiør og delikatesser er en del af Pejsemontering Fyn, som er mere end en pejsebutik.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.