Fundamental

FUNDAMENTAL er designer og producerer interiør og brugskunst baseret på matematiske naturlove. De enkelte dele har ud over udstråling af luksus flere funktioner. Det gør simpelthen konceptet genialt.

MILK-kollektionen er en gruppe almindelige, ultramatte hvide cylindre og skiver. De kan kombineres til et slående midtpunkt til dit spise- eller sofabord eller pynt alle steder i boligen.

Kollektionen er lavet af kikseporcelæn. Det er et uglaseret, hvidt benporcelæn med et mat udseende og en sublim kridtagtig tekstur.

Biscuitporcelæn blev meget brugt i europæisk og kinesisk keramik til skulpturelle og dekorative genstande. Særligt i Sèvres i slutningen af ​​1700-tallet.

MILK-kollektionen kan tåle opvaskemaskine: Den er bagt to gange ved omkring 1400 °C. Det betyder materialet er ekstremt tæt, så intet kan angribe overfladen. Kaffe, te og vin pletter ikke. Det gør denne sjældne og raffinerede tekstur anvendelig til daglig brug. Syrer som eddike hjælper med at rense overfladen, når det er nødvendigt.

Ideel i køkkenet eller at pynte dit hjem. Kan tilmed anvendes til fødevarer. Du kan bruge bakkerne til stilleben, samling af dine salte og olier eller til sæbe og cremer på badeværelset.
POT modellerne kan bruges til varme og kolde drille, til blomster eller til lys.

Tåler ovn, opvaskemaskine og mikroovn.

Om FUNDAMENTAL

Gunnar og Steve har altid været fascineret af matematik, mønstre og natur. Deres mission er at lave disse designs og finde ud af, hvordan man fremstiller dem så ansvarligt og billigt som muligt.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.