Miss Étoile

Miss Étoile er dansk interiør og design, der er verdenskendt for deres kreative og personlige stil. Kollektionerne er fyldt med bløde pasteller kombineret med sorte streger, som giver et helt unikt look. Udgangspunktet for enhver del af kollektionen, at den skal være interessant, funktionel og kan kombineres på kryds og tværs, så du kan udtrykke din egen personlige stil.
Miss Étoile er et livsstilsbrand, der kombinerer den moderne, kreative og feminine stil perfekt med et mere farverigt univers. Alle designs er designet med omhu, for bedst muligt at udtrykke virksomhedens passion for farver og detaljer.

Et af Miss Étoiles kendetegn er blandt andet de øjne, der optræder på en stor del af deres keramiksamlinger og køkkenredskaber. Disse øjne – både åbne og lukkede – har været en stor del af Miss Étoiles DNA siden brandets start. Derfor er det også med stolthed, at de hver sæson genskaber kollektionerne i nye spændende designs og fortolkninger.

Et andet af bandets kendetegn er de glade pastelfarver kombineret med sorte streger. De kan kombineres på kryds og tværs passer med tidligere sæsoners designs. Selvfølgelig kan du også passe det ind til dit eksisterende interiør.

Miss Étoile er brugskunst, som på en gang skaber en hyggelig og glad stemning. 

Ud over de er skønne at se på er de også lækre at røre ved. Der er tænkt over både farver, form og materialer. Både karklude og viske stykker tørrer rigtig godt og køkkenredskaberne er  beregnet til mange materialer.

Kig ind på brandets egen side her . Hvis vi ikke har det hjemme, som du søger, kan vi hurtigt få det. Kig ind i butikken, ring eller skriv her. LIWIRA Kunst Interiør og delikatesser er en del af Pejsemontering Fyn, som er mere end en pejsebutik.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.