Spice by Spice

Unik smag – hver gang

En serie af produkter til at gøre smagsoplevelsen i dit køkken endnu bedre. Produkterne er nytænkende, innovative og findes ikke på det danske marked i forvejen. Produkterne leveres i et enkelt design, der passer ind i det moderne køkken. Netop mangfoldig smag og enkelt design kendetegner SPICE BY SPICE’S koncept.

Kun det bedste er godt nok

Du skal ikke nøjes. Din mad skal booste med farver og smag i højeste kvalitet – både til hverdag og fest. SPICE BY SPICE er gourmet til dig til en fair pris. Råvarerne er nøje udvalgte og produkterne drøje i brug – nøjagtig som vi gerne vil have det i vores køkken.

Du vil opleve en løbende udvikling i sortimentet, som ind til nu blandt andet rummer:

  • Krydderiblandinger og kværne
  • Dressinger & barbecue
  • Oliven
  • Cacao
  • Likører og sprut
  • Dessertsauce & kaffesirup

Mange af produkterne er glutenfrie og veganske.

Desuden har produkterne fortrinsvis fedtfattige med en fedtprocent under 1% og lavet med et minimum af vand og kan derfor hold sig ca. et halvt år i køleskab efter åbning. Herved undgår du madspild.

Hverdagens luksus

Ib Klausen er uddannet slagter og har altid haft øje for gode råvarer. I mere end 30 år har han haft en passion omkring gastronomi og har eksperimenteret med nyfortolkning af klassikerne i det nordiske køkken. 

SPICE BY SPICE er et familiefirma i Himmerland og din danske forhandler af de fantastisk lækre produkter fra det New Zealandske firma Wild Appetit. Produkterne er velsmagende og eksklusive. Du får nemt ved at få dine yndlingsretter op på et endnu højere kulinarisk niveau ved at tilføre dem et lille tvist.

Du kan se alle deres produkter her. Hvis ikke vi har det hjemme kommer det hurtigt, når du siger til.

Vi har mange andre delikatesser at byde på her eller ideer til gaver og dit hjem her.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.