FN’S VERDENSMÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING

Hos Pejsemontering Fyn og LIWIRA-kunsthåndværk, interiør og delikatesser mener vi, at det er vigtigt at tage socialt ansvar og ansvar for en bæredygtigudvikling. Derfor giver FN’s 17 verdensmål rigtig god mening som et værktøj for os.

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN topmøde 2015.

Verdensmålene består af 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. De fokuserer ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner, og på at styrke internationale partnerskaber.

Vi går noget i forhold til alle målene, men har særligt fokus på de fire mål, hvor vi kan gøre den største forskel.

Verdensmål 3

Mål 3: Sundhed og trivsel

SIKRE ET SUNDT LIV FOR ALLE OG FREMME TRIVSEL FOR ALLE ALDERSGRUPPER

Internt anvender vi hjælpemidler for at undgå fysisk nedslidning. Vi anvender planlægning, som tilgodeser pauser og tid til opfølgning på opgaver.
Eksternt støtter vi lokale idrætsforeninger og andre initiativer, som fremmer sundhed, tryghed og trivsel.

Verdensmål 11

Mål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund

GØRE BYER, LOKALSAMFUND OG BOSÆTTELSER INKLUDERENDE, SIKRE, ROBUSTE OG BÆREDYGTIGE

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel i lokalsamfundet og støtter forskellige initiativer praktisk og økonomisk. Derfor har vi valgt at hjælpe borgere med særlige behov videre i arbejdslivet. Vi forhandler en lang række kunsthåndværk og delikatesser fra lokale leverandører.

Verdensmål 12

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

SIKRE BÆREDYGTIGT FORBRUG OG PRODUKTIONSFORMER

Vi er selektive i forhold til vores valg af leverandører, hvor ansvarlighed og bæredygtighed er centrale parametre. Vi er bevidste om vores forbrug og genbruger, det som er muligt og sorterer det affald, som vi har.

Verdensmål 13

Mål 13: Klimaindsats

HANDLE HURTIGT FOR AT BEKÆMPE KLIMAFORANDRINGER OG DERES KONSEKVENSER

Vi udskifter eksisterende brændeovne og pejse til mere miljøvenlige ildsteder. Det er en naturlig del af vores service i forbindelse med monteringen, at give grundig vejledning i at fyre korrekt. Vi forhandler partikelfiltre til skorstenen.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.